Tämän viikon piristykset






 

Olipa kiva, kun tänään kävi kaksi pikku-tyttöä ovella virpomassa 😍 Kaikki ei tykkää virpojista ovella mutta minusta oli kiva saada virpomavihtoja piristykseksi, kun omatkaan lapset ei enää niitä tee. 

Tämä viikko ja oikeastaan edellinenkin viikko on mennyt lasten asioita selvitellessä. Molemmilla omanlaisiaan haasteita. Ei ole fyysisesti raskasta mutta silti kaikki tällaiset vie paljon voimia. Ne on psyykkinen rasitus, joka aiheuttaa myös enemmän tai vähemmän pemit. Vaikka makaisin sängyssä, niin kaikenlainen psyykkinen rasitus vie energiat matalalle. 

Tämän viikon toinen piristys oli kun avustajan kanssa laitettiin parveketta kuntoon 💖Se on ollut muutosta lähtien tähän asti aikamoinen sekamelska. Nyt siellä mahtuu jopa olemaan. Tämä uuden kodin lasitettu parveke on todella iso, kahden huoneen levyinen. Sinne mahtuu hyvin minulle sänky, jossa voin kesällä makoilla raittiissa ilmassa silloin kun ei ole helle. Ja toiseen reunaan mahtuu hyvin pieni sohva sekä pöytä ja tuolit. Olen suunnitellut miten saan parvekkeelle vihreyttä ja vehreyttä jotta siellä on kiva viettää aikaa. Haaveilen sellaisesta vihreästä "kesä-keitaasta" 🌿🍀🌿 Se vaatii paljon myös tekokasveja, koska helteellä oikeat kasvit kuolee lasitetulla parvekkeella aika nopeasti, ainakin minun hoidolla. Avustajan kanssa laitetaan parveketta sitten myöhemmin vielä enemmän kesäisemmäksi. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Long covid- ja me/cfs-potilas terveydenhuollossa, osa 1

Kognitiivinen häröily

Joulu nurkan takana