Touhu-viikko


Tällä viikolla oli lasten hiihtoloma ja piti järjestää jotain yhteistä tekemistä. On ollut aivan liikaa tekemistä tällä viikolla. Migreeni jo oli yhtenä päivänä liika rasituksesta. Tiedän kuitenkin odottaa, että isommat pemit on vielä tulossa nurkan takana, koska tulevat viiveellä. 

Käytin lapsia raivohuoneella, se oli asia mitä odottivat hiihtolomalta. Paistettiin myös pullaa. Vaikka 15v tyttö tekikin isoimman työn, niin se oli siltikin minulle liian iso projekti ilman avustajaa. Saatiin kuitenkin tuoretta pullaa 😋 Käytiin myös lasten ja avustajan kanssa makkaranpaistossa. Sattui ihana aurinkoinen päivä, oli ihana olla raittiissa ulkoilmassa 🌞💗Nautin ulkoilmasta ja nuotiolla istumisesta niin paljon, etten muistanut ottaa yhtään kuvaa koko reissusta. Näin myös ystävää. Viikonloppuna kävi vielä äiti ja veljen perhe kylässä. Vaikka on välillä ihana tehdä asioita ja nähdä ihmisiä, niin ihan hyvä, että nyt taas palataan arkeen ja normaaliin rytmiin. Ei tällaista touhu-viikkoa jaksaisikaan toista samanlaista. 

Mutta mikä tärkeintä, niin tällä viikolla alkoi myös psykofyysinen fysioterapia. Ei vielä päästy alkua pidemmälle, mutta vaikuttaa kyllä tosi hyvältä mitä tuleman pitää. Tuntuu vaan niin uskomattomalta, että joku ajattelee kerrankin sitä mikä olisi parasta minun terveyden kannalta 🙏💗 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Long covid- ja me/cfs-potilas terveydenhuollossa, osa 1

Kognitiivinen häröily

Joulu nurkan takana