Huh huhtikuuta



Pääsiäinen meni ja huhtikuu tuli. Pääsiäisenä oltiin lasten kanssa mummolassa. Pystyin jopa ajamaan autolla sinne ja takaisin 😊Toki vaati nukkumisen ennen ja jälkeen ajon sekä muutenkin ajopäivinä makoilua muun ajan. Autolla ajaessa, auringonpaisteesta nauttiessa ja tytön kanssa musiikin mukana laulaessa pystyin hetken leikkimään olevani terve ja normaali äiti, joka on lasten kanssa matkalla 💖Kun pääsimme perille, niin samantien nukkumaan ja loppuilta sohvalla makoilua. Siinäpä se mielikuva sitten haihtuikin 😄 Osasin kuitenkin reissun ajan toteuttaa pacingia ja rytmittää aktiivisuutta ja lepoa sen verran, että minulle ei tullut hirmu voimakkaita pemejä. Tietenkin ne sieltä tuli, mutta jopa viikon viiveellä, ei siis heti reissun jälkeen. Voimat ei ole oikein vieläkään palautunut, mutta siihen vaikuttaa varmasti myös yskä, mikä minulla on ollut jo kohta 2 viikkoa. Siksi ei ole tullut tännekään kirjoitettua.

Viime viikolla tuli taas yksi vuosi lisääkin. Pemit oli silloin päällä, mutta kuitenkin juhlistettiin suklaajuustokakulla ja sain kukkia. Viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa syömässä Amarillossa, miehen ja lasten kanssa. Oli voimat vähissä, mutta lähdin silti, kun oli suunniteltu syömään menoa. Olipa muuten ihana katsella auton ikkunasta miten pyörätiet on jo ihan sulanut. Autolta Amarilloon kävellessä oli ihana huomata miten keväisen lämmin ilma oli ja ihmisiä oli keräytynyt torille. Nyt tuli kevääseen takapakkia, kun niin kylmä keli ja kohta tulee vielä luntakin.

Tällä viikolla olisi ollut mielenkiintoinen vanhemmille järjestetty luento-päivä, johon olin etukäteen ilmoittautunutkin. Olisin mennyt kuuntelemaan luentoja pariksi tunniksi. Sinne meno kuitenkin peruuntui. Vaikka olisin halunnut sinne mennä, niin totesin, ettei minun ole mitään järkeä lähteä sinne kuluttamaan vähiä energioitani, koska se ei ollut pakollinen meno. Jäin sitten kotiin ja jatkoin makoilua. Niinkuin muinakin päivinä tällä viikolla. Nyt pitää toivoa, että yskä häviää pian. Hus hus, pois. Jospa ne energiat ja voimatkin lähtisi siitä palautumaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Long covid- ja me/cfs-potilas terveydenhuollossa, osa 1

Kognitiivinen häröily

Joulu nurkan takana